3/6/09

Litterarum (2a fira d'espectacles literaris) i 6a Fira del llibre ebrenc


Bé, familia, ja hi tornem a ser!
Este cap de setmana torna la Fira del Llibre Ebrenc, una autèntica festa de la cultura i literatura de les nostres terres, i enguany vé acompanyada pel Litterarum, tot un munt d'espectacles d'arrel literaria que promet moltissim!
A la web de llibresebrencs.org us podeu descarregar els programes, segur que més d'una cosa us interessarà i us farà passar una bona estona! D'entre la vintena d'espectacles, em sembla que n'hi ha 30 que prometen, i de tots els autors que vindran, un 150% són genials, o sigui que ja sabeu, us esperem a Móra este cap de setmana!
Ah, i el diumenge hi ha el campionat d'scrabble!
Us deixo aqui un fragment de l'espectacle que va fer fa un parell d'anys Jesús Fusté, "Lletres d'aigua" en motiu de la Fira del Llibre.
Apa, mos veiem este cap de setmana!

6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

allí estaré, com cada any. L'autèntica festa major de la literatura ebrenca.
No us perdeu els concerts de Jesús Fusté si toca a la vora.

Alba ha dit...

Mos veiem alli! Una birra ja te la pago jo, a canvi d'una petita dedicatoria! A on ha de ser la dedicatoria ja ho discutirem in situ! jeje!

ha dit...

Eis! Lo diumenge mos trobem per jugar un ratet

Alba ha dit...

A vore si es veritat cè!

Jesús M. Tibau ha dit...

ahir vam poder gaudir d'una fantàstica jornada.

Salutacions, pubilleta

A la citela estan ha dit...

el millor dumenge de l'any segur que va ser el vem passar, sobretot al trenet i com saps no vam poder arreglar el tema colocació exacta com voliem pero tu, es lo que hi ha!