14/4/08

Agonia.....

Així em sento, agònica, quan veig que els compromisos són paper mullat, que les paraules realment se les endú el vent, i lo fàcil que pot arribar a resultar destrossar el treball i les il·lusions de la gent.
Un cop més, i no és pas ni el primer ni l'últim, els polítics ens han fet la pasqua, i ens han fotut el pel com han volgut.
Hi ha sequera. És cert. Fa dies que no plou d'una manera decent, ii tot Catalunya ho pateix. Però es veu que Barcelona ho pateix més que ningú, i després de molt parlar, de molt dir que cal estalviar aigua i de moltes representacions de teatre, han decidit que cal portar aigua a Barcelona sigui com sigui. I quina és la manera més pràctica? Transvassant aigua de l'Ebre.
Fa no res totes les Terres de l'Ebre vam sortir a lluitar per evitar el transvassament que volia dur a terme el PP, i ara, alguns dels que posaven el crit al cel per l'aberració ecologica que suposava el transvassament, són els mateixos que l'hi dónen suport. Un cop al govern, s'han canviat les tornes. Des de dalt les coses es deuen veure diferent, sinó no entenc com ERC, Iniciativa-Els Verds i el PSC poden estar recolzant una cosa així. Només em queda pensar que, o cobren molt per dir que si, o que realment són tots uns hipòcrites.
I els alcaldes i governants dels nostres pobles? Alguns ja han mostrat el seu desacord, però la majoria no han dit ni ase ni bèstia, com si la cosa no anés amb ells. Trist, molt trist.
I jo, ara mateix, em sembla que tinc ganes de plorar...

Que no s'aturi la lluita. El futur ha de ser nostre!

Per saber-ne més:
Vilaweb: l'Ebre en tensió pel transvassament
La Marfanta
Ebresfera

8 comentaris:

xavi ha dit...

Si cal tornarem, i em sembla que ja hauríem d'estar ;)

Kepa ha dit...

Por lo que he oido, creo que tendríais que empezar a procuparos de los "pedetes" que se tirá Ascó....

aunque molaría que fueras fosforescente en la oscuridad jajajajaj

Petonets

JL ha dit...

kepa ¿tienes miedo a venir por aquí para no irradiarte?. No te rías de tu chica que tiene mas razón que un santo... o una santa... boireta

Kepa ha dit...

Boireta no entiendes el humor vasco.... jejeje

Alba ha dit...

Hi hagi pau!!!!
Ara m'estic queixant del transvassament, de lo de la nuclear ja mos queixarem un altre dia... no sé si prefereixo morir de set o per mutacions genetiques degudes a la radioactivitat... com se pateix més? És que morir per morir, almenos patir una mica, no?

Plataforma ciutadana ha dit...

El “no transvassament” de l’Ebre cap a Barcelona es consumarà aquesta setmana a colp de Reial Decret Llei

A la citela estant ha dit...

Cert Alba, si es te que morir millor patir, pero segurament els nostres descendents estaran mutats i no els caldrà veure aigua per sobreviure.. seran els ultra-humans i enlloc de peixos tindrem altra vegada dinosaurios...!!!
Fora bromes, aixo es un tema per riure, realment fot pena tot plegat i el cert es que si fos per mi ni a tarragona arribaria aigua, hombre.

Ah i l'humor vasc es molt molt agut, pero et fots un fart de riure. Per cert jo no el conec al kepa, perque el dia del pregó no me'l vas presentar.... que hi farem.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Alba, et recomano aquest article:
http://www.alcoberro.info/planes/userda20.htm

Cordialment,