2/4/08

100 anys d'estelada

Enguany se celebra el centenari de l'Estelada, l'emblema per excelència del moviment independentista català. Per celebrar-ho, s'ha creat la Comissió 100 anys d'estelada, que convida a tothom que ho vulgui a participar-hi.

Per veure les activitats que es realitzen, visiteu la pàgina http://www.estelada.cat , allí també s'hi pot trobar un recull històric, fotografies, biografies de persones que han lluitat per la independència, etc.

Ah! I pels excursionistes i afins al tema, des de la comissió es fa una crida, el que anomenen 100 anys d'estelada, 100 cims, per a que tothom que ho vulgui es faci una foto en un cim amb l'estelada. Jo he estat buscant, però no he trobat cap foto amb l'estelada, o sigui que hauré d'anar a fer algo i fer-me la foto....
Apa, anims i a portar l'estelada ben amunt!

4 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

M'agradarà veure la foto. Quín cim triaràs?

Alba ha dit...

Pos no ho se.... n'hi ha tants!!!! jeje! Algun trobarem, i sino, pos a tots els que vagi, l'estelada no pesa tant i sempre la puc dur a la motxilla!

Kepa ha dit...

mola más la estelada roja....

Alba ha dit...

En absoluto querido Kepa, mola mas la estelada azul, pq és la original, pq té més història al darrera i pq és amb la que més m'identifico. I pq té més colors, home ja!